ТАМ, ДЕ ЖИВЕ МІЙ ПОСУД. ЛУЦЬК (ресторан «Сулі Гулі»)

Щоби опинитися на найкращих курортах Грузії, насолодитися спокоєм мальовничих морських пейзажів і скуштувати відомі страви національної кухні, не обов’язковолетіти за тисячу кілометрів. Достатньо лише зайти у луцький ресторан «Сулі Гулі», що на вулиці Набережній, та обрати, наприклад, аджапсандал, хінкалі чи хачапурі з меню.

Страви у закладі подають в авторських бірюзових тарілках від Yaglynа, які своїми досконалими формами та кольором нагадують узбережжя моря. Цікаво, що саме таке забарвлення здавна використовували гончарі Грузії. До того ж, саме бірюзовий вважають «смачним» кольором – він покращує настрій і пробуджує апетит.